Verzekeringen: Finesse adviseert en ontzorgt

Finesse en de verzekeringsmarkt: het zit ‘m in de details

Verzekeringen zijn er om risico’s af te dekken. Om u een veilig gevoel te geven. Sommige verzekeringen zijn verplicht, maar u bepaalt altijd zelf hoe veel zekerheid en dekking u wilt hebben.

De verzekeringsmarkt heeft geen geheimen voor Finesse Adviesgroep. We weten alles van de producten en kennen de verschillen tussen verzekeraars tot in detail. Ook de kleine lettertjes!

Finesse Adviesgroep is volledig onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen, heeft geen verplichtingen tegenover verzekeraars en heeft geen speciale tarieven afgesproken met welke partij dan ook. We vinden het belangrijk dat onze adviezen onafhankelijk zijn. In onze gesprekken met u zijn we transparant en eerlijk over de voor- en nadelen van verzekeringen. Het enige dat voor ons telt, is uw zekerheid en uw tevredenheid.

De ene verzekering is de andere niet

De verschillen tussen gelijksoortige verzekeringen kunnen gigantisch zijn. Soms is een goedkope verzekering beter dan een duurdere. Omdat die dure verzekering bijvoorbeeld een dekking biedt waar u niets aan heeft. Waarom zou u er dan voor betalen? Of denk aan een hypotheekverstrekker die een verplichte verzekering oplegt, waardoor de hypotheek waarover u zo enthousiast was, ineens heel ongunstig blijkt.

Dit is een van de redenen waarom het voordelig kan zijn om te investeren in een persoonlijk advies. Door uw specifieke situatie zorgvuldig in kaart te brengen, kunnen we al even nauwkeurig berekenen welke verzekeringen interessant zijn en welke niet. Daarmee kunt u honderden euro’s per jaar besparen.

Bij Finesse Adviesgroep werken we met de nieuwste vergelijkingssoftware die tientallen verzekeraars met elkaar vergelijkt. Daarbij wordt gekeken naar premies en voorwaarden (de kleine lettertjes!). Door de software regelmatig te updaten, blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informatie.

Ook als u al een complete verzekeringsportefeuille heeft, kunt u bij ons terecht voor advies. We nemen samen met u alle verzekeringen door en gaan voor u aan de slag om te kijken of het nog beter kan. Ook dat kan u heel wat kosten besparen. Tot slot regelen wij alles tot in de finesses.