Specialistische kennis bij Finesse Adviesgroep

Hypotheken voor ondernemers, dat is altijd maatwerk. De ene ondernemer is de andere niet! Banken en hypotheekverstrekkers vinden hypotheekaanvragen van ondernemers vaak ingewikkeld en kunnen onnodige bezwaren opgeven. Sterker nog, ondernemers krijgen vaak ‘nee’ te horen.

Finesse Adviesgroep is gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Kreeg u ook een negatieve reactie op uw hypotheekaanvraag? Of denkt u bij voorbaat al dat u een dikke ‘nee’ krijgt? Schuif gerust bij ons aan tafel. We brengen uw situatie en behoefte in kaart en adviseren u over de mogelijkheden. Wij hebben ervaring met de meest ingewikkelde financiële situaties en slagen erin om een gunstige hypotheek te regelen.

Wij kennen alle hypotheekverstrekkers in Nederland en zijn een gewaardeerde gesprekspartner van alle banken. Daarom lukt ons vaak wat anderen niet lukt: we vinden meer dan een hypotheekverstrekker, zodat u kunt kiezen uit meerdere gunstige offertes. Natuurlijk nemen we die tot in detail met u door.

Artsen, zorgmanagers, specialisten... de zorg is een sector waarin ontzorgen een grote rol speelt. Ook voor de zorgprofessional! Medici en zorgprofessionals willen zich vooral niet bezighouden met hun financiële situatie. Ze willen gewoon dat het goed wordt geregeld. Daarom neemt Finesse Adviesgroep hen die zorg uit handen.

Als het gaat om verzekeringen, is het belangrijk om te weten dat medici zowel privé als op het werk financiële risico's lopen. Die brengen wij in kaart. We adviseren over noodzakelijke of wenselijke verzekeringen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de verzekeringen worden afgesloten, gecontinueerd en bewaakt, zodat de zorgprofessionals door de jaren heen goed beschermd en verzekerd zijn.

Ook voor financieringen en vermogensbeheer kunnen artsen en andere zorgprofessionals bij Finesse terecht. Ze kunnen erop vertrouwen dat wij behalve het financiële landschap ook hun wereld kennen en dat we de beste producten en diensten voor hen selecteren, zodat zij zich volledig op hun werk kunnen richten. Zeg nou zelf, zo hoort het toch te zijn?

Dat Finesse Adviesgroep ook scheidingsbemiddeling aanbiedt, is zeker niet standaard in onze branche. Daarom noemen we dit specifiek op onze website. Want hoe belangrijk is een betrouwbare partij die uw financiële situatie kent of onafhankelijk in kaart brengt, bij wie de beide partners hun verhaal en zorgen kwijt kunnen en die een stevige basis legt voor een nieuw leven?

Een scheiding is een ingrijpende beslissing. Het doet veel met de emoties van alle betrokkenen. Een scheiding geeft ook veel onrust en onzekerheid. Wie blijft er in het huis wonen? Zijn alle kosten op te brengen? Hoe kan dat allemaal geregeld worden?

De eerste vraag die moet worden beantwoord, is of u kiest voor een procedure bij de rechtbank of voor scheidingsbemiddeling.

Een procedure bij de rechtbank was tot een aantal jaren geleden de norm. Beide partners nemen een advocaat in de arm, er wordt een procedure gestart, er worden afspraken vastgelegd en de rechter doet uitspraak. Redelijk afstandelijk, koel en zakelijk. Soms communiceren de partners helemaal niet meer met elkaar en verloopt alles via de advocaten. Dat is niet zo vreemd, want de emoties kunnen hoog oplopen bij een scheiding.

Scheidingsbemiddeling houdt in dat de partners met elkaar in gesprek blijven. Onder leiding en begeleiding van één bemiddelaar worden er afspraken gemaakt en vastgelegd. U begrijpt dat de partners daarvoor nog wel met elkaar door een deur moeten kunnen. Scheidingsbemiddeling is stukken goedkoper dan een procedure bij de rechtbank.

Gaat u scheiden? Kunt u nog goed genoeg met uw partner overweg om samen tot afspraken te komen? Wilt u samen met uw partner voor de kinderen blijven zorgen? Wilt u de scheiding op een respectvolle manier regelen en wilt u uw kinderen zo veel mogelijk ontzien? Dan is scheidingsbemiddeling een waardevolle manier om het huwelijk te beëindigen en tegelijkertijd een fundament voor een nieuwe toekomst te leggen.