Hypotheekadvies van de onafhankelijke specialist

Een goed hypotheekadvies is het halve werk

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven, dus grofweg eens in de 10 jaar. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek berekend. We kunnen ervan uitgaan dat een paar van die verhuizingen in de kindertijd gebeuren. Ook weten we dat lang niet iedereen een koophuis heeft. We kunnen dus rustig stellen dat het kopen van een huis een enorme stap is. Geen idee wat er allemaal op u afkomt? Wees gerust, u bent de enige niet. Des te belangrijker is het om niet alleen goed na te denken over alle voor- en nadelen, maar ook advies te vragen bij een onafhankelijke specialist.

Een hypotheek is een lening die u over een bepaalde termijn met rente moet terugbetalen. Heeft u een hypotheek nodig, dan gaat u voor een aantal jaren een financiële verplichting aan. Er zijn heel veel hypotheekverstrekkers en er zijn ook meerdere soorten hypotheken. U kunt zo’n hypotheek best zelf regelen. Dat kan zelfs online.

Finesse Adviesgroep is specialist in hypotheken

Bij Finesse Adviesgroep zijn we gespecialiseerd in hypotheken. Wij kennen alle betrouwbare hypotheekverstrekkers en hun producten. We weten welke voorwaarden ze stellen en waarop u moet letten. We weten ook dat veel mensen spijt hebben van hun beslissing als ze, om kosten te besparen, zelf een hypotheek regelen zonder advies in te winnen.

Ja, we verdienen geld aan het geven van hypotheekadviezen. En ja, dat kan best prijzig zijn. We besteden namelijk erg veel tijd aan uw hypotheek. En we zetten alles op alles om voor u het beste resultaat te behalen. U heeft die kosten snel terugverdiend. U bespaart namelijk veel geld dankzij onze adviezen!

Maak kennis met Finesse

Welke hypotheek past bij u? Welke hypotheekverstrekker heeft het gunstigste aanbod met de beste voorwaarden voor uw situatie? Om dat te onderzoeken, moeten we eerst u en uw persoonlijke situatie leren kennen. Daar begint het hele hypotheektraject dus mee. We bekijken uw financiële wensen en mogelijkheden, voor nu en later.

We gaan pas op onderzoek uit als we alle informatie en documenten hebben verzameld. Ook u moet daar het nodige voor doen: allerlei papieren en documenten aanleveren. Dan zoeken we de hypotheekverstrekkers die de beste optie bieden voor uw situatie. Als de onafhankelijke resultaten op tafel liggen, kunt u samen met ons een vergelijking maken, de voors en tegens afwegen en zelf beslissen welk aanbod u het meest aanspreekt. Aan een hypotheekadvies van Finesse Adviesgroep kunt u veel geld verdienen!