Vermogensbeheer

Sparen is veilig in Nederland. Houdt u aan het eind van de maand wat geld over, dan kunt u het dus op een spaarrekening zetten. Dat levert tegenwoordig erg weinig op. Wilt u uw spaargeld laten groeien voor later? Dan is pensioensparen een mogelijkheid. Hiermee kunt u op een fiscaal gunstige manier vermogen opbouwen voor een specifiek doel, zoals het opbouwen van een aanvullend pensioen.

U kunt uw spaargeld ook beleggen. Daarbij kunt u kiezen voor aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en nog veel meer. U kunt zelf uw beleggingsportefeuille beheren of het beheer uitbesteden.

Finesse Adviesgroep is specialist op het gebied van financial planning. Wij weten precies welke mogelijkheden er zijn en vertellen u graag hoe het werkt. We bespreken wat u wilt bereiken met uw beleggingen en hoe veel risico u wilt lopen. We nemen de verschillende producten, diensten en hun toegevoegde waarde met u door.

Uiteraard neemt u zelf alle beslissingen. Dat kunnen wij niet voor u doen. Wel wijzen we u op de mogelijke gevolgen en risico’s van bepaalde producten.

Wilt u meer weten over uw financiële situatie? Bent u benieuwd hoe uw situatie er na uw pensionering uitziet en of u aanvullend inkomen moet regelen? Wilt u weten of u het zich kunt veroorloven om voor uzelf te beginnen, om naar een warm oord te emigreren of te stoppen met werken? We stellen een helder overzicht voor u samen, zodat u zelf een doordachte beslissing kunt nemen om uw toekomst vorm te geven. 

Maak een afspraak