Vastgoed Hypotheek voor kleine en grotere beleggers

Wilt u investeren in vastgoed? Heeft u behoefte aan de herfinanciering van uw bestaande vastgoedportefeuille? Wilt u investeren in verhuurde of te verhuren woningen? Dan kan Finesse Adviesgroep u helpen.

Investeren in vastgoed is de moeite waard

Als investeerder in vastgoed creëert u meerwaarde op uw vrij belegbare vermogen. Terwijl u als kleine investeerder geen invloed heeft op de prestaties van aandelen op de beurs, kunt u er met een beleggingspand wel degelijk voor zorgen dat het rendement van uw investering groeit. Zowel de waarde van het pand als de huurinkomsten stijgen met de tijd, ongeacht inflatie.

Met Finesse Adviesgroep kunnen kleine en grotere beleggers investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Vanaf uw eerste beleggingspand tot aan een complete portefeuille: u bent welkom bij Finesse.

Vastgoed hypotheek is voor zakelijke klanten

Een vastgoed hypotheek is uitsluitend bedoeld voor klanten die een zakelijk doel hebben, zoals commerciële verhuur of uitponding (uitponding is het verkopen van huurwoningen die leegstaan), of de financiering van een winkel of bedrijfspand. 


Ik wil meer weten over een vastgoed hypotheek